LEPŠI ŽIVOT ZA GRAĐANE: Šapić: Standardizovaćemo beogradske parkove kako bi u njima svako našao za sebe ono što mu je neophodno
Foto: Printscreen

izbori

LEPŠI ŽIVOT ZA GRAĐANE: Šapić: Standardizovaćemo beogradske parkove kako bi u njima svako našao za sebe ono što mu je neophodno

Izbori 2022. -

Kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić poručio je da će, ukoliko pobedi na izborima, učiniti sve da standardizuje beogradske parkove kako bi u njima svako za sebe našao ono što mu je neophodno.

- Standardizacija parkova je izuzetno važna stvar. Mislim da, ako smo na opštini Novi Beograd za ovih nekoliko godina uspeli da uradimo veliki broj parkova koji imaju sportski teren, igralište za decu, teretanu na otvorenom, „pet zonu" i prostor za odmor najstarijih sugrađana, možemo isto i na teritoriji čitavog Beograda - istakao je Šapić naglašavajući da suštinu standardizacije parkova predstavlja mogućnost da svaki Beograđanin u njima nade sve što mu je neophodno kako bi tamo na kvalitetan način proveo svoje slobodno vreme.

Šapić
foto: Printscreen

- Da ljudi koji imaju kućne ljubimce ne moraju da idu na drugi kraj grada kako bi ih izveli u prostor koji je za njih namenjen. Da roditelji sa malom decom imaju obezbeđeno igralište za decu, da mladi imaju sportski teren, a najstariji prostor koji će im služiti za odmor, opuštanje i druženje sa svojim vršnjacima - rekao je Šapić dodajući da će u parkovima biti uvedene i bezbedne zone, kako bi roditelji bili sigurni da su im deca, u prostorima u kojima provode najviše vremena, veoma često i bez njihovog nadzora, apsolutno bezbedna.

Šapić
foto: Printscreen

- Potpuno sam siguran da će građani, kada parkovi budu standardizovani, biti zadovoljniji, jer će imati jednu vrstu sadržaja koji će im život učiniti lepšim, kvalitetnijim i, na kraju krajeva, bezbednijim i da će u parkovima imati sve uslove, ne samo da na lep način provedu svoje slobodno vreme, nego i da budu apsolutno bezbedni - zaključio je Šapić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja