PENZIONERKE IZGRLILE ANU BRNABIĆ: Ovako su penzioneri sa Zvezdare dočekali dr Dariju i Žiku Šarenicu (FOTO)
Foto: SNS

izbori 2022

PENZIONERKE IZGRLILE ANU BRNABIĆ: Ovako su penzioneri sa Zvezdare dočekali dr Dariju i Žiku Šarenicu (FOTO)

Izbori 2022. -

BEOGRAD - Ana Brnabić, Darija Kisić Tepavčević, Živorad Nikolić i Aleksandar Mirković razgovarali su danas sa penzionerima sa Zvezdare i tom prilikom naglasili da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka žive za rezultate.

Kandidatkinja na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Ana Brnabić je navela da dela govore najbolje o tome šta je Srpska napredna stranka i kakva je politika Aleksandra Vučića.

Ana Brnabić, Živorad Nikolić
foto: SNS

Penzioneri, kao najodgovorniji članovi društva, to cene i zbog toga uživamo njihovu podršku, smatra Brnabić. Zahvaljujući podršci penzionera mi smo mnogo toga uradili za svaki segment našeg društva i zato nastavljamo dalje nakon trećeg aprila, idemo u mir i idemo u stabilnost, zaključila je Brnabić.

Prema rečima Živorada Nikolića ovakva druženja i razgovori su prilika za razmenu entuzijazma i važne dogovore o daljem napretku i razvoju naše zemlje, jer zajedno možemo sve.

Ana Brnabić, Živorad Nikolić
foto: SNS

Darija Kisić Tepavčević je rekla da je važno da budemo u kontaktu sa građanima, da slušamo i radimo u skladu sa njihovim potrebama, jer samo tako možemo da budemo još bolji i da Srbija i Beograd nastave da napreduju.

Aleksandar Mirković se zahvalio prisutnima na tome što su izgradili Srbiju, što vole i poštuju svoju državu i što najbolje od svih znaju i razumeju kolika je važnost da Srbija danas, u ovim teškim vremenima, obezbedi mir i stabilnost, a da svi doboro znamo da je to moguće samo uz jakog lidera kakav je Aleksandar Vučić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track