ANTIĆ NAJAVLJUJE POVRATAK SOCIJALISTA NA NOVI BEOGRAD: Neophodna izgradnja Doma zdravlja na Bežanijskoj kosi
Foto: Printscreen

izbori

ANTIĆ NAJAVLJUJE POVRATAK SOCIJALISTA NA NOVI BEOGRAD: Neophodna izgradnja Doma zdravlja na Bežanijskoj kosi

Izbori 2022. -

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić razgovarao je danas sa građanima Novog Beograda. Ovom prilikom, Antić je istakao da su socijalisti potrebni na Novom Beogradu i da je vreme da Socijalistička partija Srbije bude opet jaka na Novom Beogradu, jer je neophodan brži razvoj ovog dela grada.

Antić
foto: Printscreen

- Svakog dana razgovaramo sa građanima na Novom Beogradu, i zato mi danas imamo jasnu sliku šta je Novobeograđanima najpotrebnije. U listu naših prioriteta stavljamo projekte koji su neophodni za brži razvoj najveće opštine u Beogradu, a to je svakako pre svega Dom zdravlja na Bežanijskoj kosi, ali i rekonstrukcija Doma zdravlja u bloku 44, ali i da nastavimo sa uređenjem međublokvskih zelenih površina - rekao je Antić.

Kao jedno od pitanja koje posebno zanima sve građane Novog Beograda, potpredsednik SPS istakao je uređenje Savskog keja.

Antić
foto: Printscreen

- Izgradnja dodatnih rekreativnih sadržaja, biciklističke staze, igrališta, ali i realizacija projekta Linijskog parka, to je ono što su zahtevi Novobeograđana danas. Mi smo spremni, imamo tim, imamo znanje, razumemo šta su potrebe ljudi koji ovde žive, i za to ćemo nastaviti da se borimo - naglasio je potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track