ANA BRNABIĆ U JAKOVU: Najvažnije je da sačuvamo mir i stabilnost
Foto: Printscreen/Vesti

ANA BRNABIĆ U JAKOVU: Najvažnije je da sačuvamo mir i stabilnost

Izbori 2022. -

Ana Brnabić se zahvalila velikom broju prisutnih građana na skupu SNS-a u Jakovu, a zatim i prenela izvinjenje predsednika Aleksandra Vučića što danas nije prisutan.

Brnabić je rekla kako je Vučić danas ostao u Beogradu gde je razgovarao sa Srbima sa Kosova i Metohije. Napomenula je i da se naš narod tamo trenutno suočava sa velikim problemima, jer Priština ne dozvoljava da se održe izbori.

Ana Brnabić, Jakovo
foto: Printscreen/Vesti

- Trebao je da dođe. Sada smo se čuli telefonom, ostalo je sa našim Srbima sa Kosova i Metohije koji su danas došli u Beograd da razgovaramo o situaciji trenutno na Kosovu i Metohiji i o tome kako da rešimo sve probleme sa kojim se oni suočavaju danas, pre svega jer Priština ne dozvoljava da se održe izbori. Predsednik je danas čitam dan sa Srbima sa Kosova i Metohije - rekla je Brnabić.

Ona je u nastavku rekla kako je najvažnije da u današnje vreme sačuvamo mir i stabilnost, ali i da završimo sve ono što smo započeli.

- Auto-puteve, pozorišta, bolnice, muzeje, da otvorimo još radnih mesta, da podižemo plate, da podižemo penzije, da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju, da ne pričate prazne priče, neka naš narod svaki dan oseti da se nešto promenilo - kazala je ona.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:27

Ana Brnabić: Važno je što verujete da će Srbija nastaviti da pobeđuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track