DAČIĆ I PALMA PORUČILI U JAGODINI: Dobitna kombinacija za Srbiju je Aleksandar Vučić PREDSEDNIK, Ivica Dačić PREMIJER
Foto: sps

Predizborna konvencija SPS-JS-ZELENI

DAČIĆ I PALMA PORUČILI U JAGODINI: Dobitna kombinacija za Srbiju je Aleksandar Vučić PREDSEDNIK, Ivica Dačić PREMIJER

Izbori 2022. -

Predizborna konvencija liste "Ivica Dačić - premijer Srbije", koalicije SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije, održana je danas u prepunoj sportskoj hali u Jagodini.

Ivica Dačić
foto: sps

- Ja sam došao u Jagodinu zato što uvek iz Jagodine krećemo u pobedu i zato što vi u Jagodini imate nešto što drugi nemaju, a to je Dragan Marković Palma - istako je na početku svog govora predsednik SPS Ivica Dačić. - Kada je Marković govorio da nasipa puteve do njiva kamenom i kada je rekao da se u Jagodini sada mercedesom ide do njive neki su se iz opozicije smejali. Oni bi da poljoprivrednik propadne da bi oni mogli da se voze merecdesom po Terazijama - kazao je Dačić i dodao:

Ivica Dačić
foto: sps

- Ja sam ponosan što se nalazim na čelu čelične koalicije SPS - Jedinstvena Srbija već 14 godina. Danas je retkost da se toliko dugo neko slaže, uglavnom se svi svađaju. Naš zajednički cilj je jaka i stabilna Srbija, Srbija socijalne pravde i u ovim kriznim vremenima najvažnija je državna stabilnost, a rešenje za to na izborima 3. aprila je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, Ivica Dačić premijer Srbije.

Ivica Dačić
foto: sps

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je da građani treba da glasaju za rezultate. - Ima nekih iz opozicije koji nešto napišu i kažu kako nije tačno to što Palma priča da je urađeno u Jagodini. Da li ćete više verovati lažnim natpisma na A4 papiru ili onome što vaše oči vide - upitao je Marković, nakon čega je podržan gromoglasnom podrškom u jagodinskoj sportskoj hali. - Moramo da sačuvamo poljoprivrednika, srpskog domaćina tako što treba da se povećaju subvencije za poljoprivredu koje bi pokrile novonastalu razliku između inputa i gotovog proizvoda, zbog povećanja cena veštačkog đubriva i goriva izazvanog svetskom krizom - kazao je Marković i dodao: - Ova koalicija nikada neće glasati za takozvano nezavisno Kosovo, nikada neće glasati da Srbija uđe u NATO, nikada nećemo podržati Rio Tinto i slične kompanije koje zagađuju okolinu, nikada više nećemo podržati da strani investitor dobije državne subvencije, a da početna plata radnicima bude manja od 50.000 dinara i nikada neće glasati da se dva muškarca ili dve žene venčaju u crkvi.

Ivica Dačić
foto: sps

Marković je pozvao sve da na izborima 3. aprila za predsednika Srbije glasaju za Aleksandra Vučića, a za parlamentarne izbore Ivicu Dačića za premijera, odnosno listu pod rednim brojem dva, istakavši da je to dobitna kombinacija za Srbiju. Na predizbornoj konvenciji u Jagodini predstavljen je i Tim za Jagodinu ove koalicije u kome se nalaze najugledniji jagodinski lekari, medicinske sestre i tehničari, prosvetni radnici, privrednici, poljoprivrednici, socijalni radnici, sportisti i kulturni delatnici, a u kulturno umetničkom programu nastupio je KUD "Kablovi" iz Jagodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track