00:53

OČEKUJEM UBEDLJIVU I ISTORIJSKU POBEDU ALEKSANDRA VUČIĆA: Premijerka Ana Brnabić se nakon glasanja obratila javnosti [unpublished]

izbori 2022.

OČEKUJEM UBEDLJIVU I ISTORIJSKU POBEDU ALEKSANDRA VUČIĆA: Premijerka Ana Brnabić se nakon glasanja obratila javnosti

Izbori 2022. -

Premijerka Srbije Ana Brnabić glasala je jutros među prvima na svom biračkom mestu u Dizajnerskoj školi. Nakon glasanja premijerka se obratila javnosti.

Premijerka je istakla da se nada da će veliki broj građana iskoristiti svoje pravo da izađe na izbore i glasa za ljude za koje misle da mogu da obezbede stabilnu budućnost.

- Danas je najveći praznik demokratije. Ja se nadam da će najveći broj građana Republike Srbije iskoristiti svoje pravo da izađe na izbore i da glasa za one ljude za koje misle da mogu da obezbede stabilnu budućnost, mir i prosperitet u narednem mandatu vlade. Dakle, u narednih 4 odnosno u slučaju predsednika 5 godina - rekla je Brnabić.

Ana Brnabić
foto: Kurir televizija

Dodala je da očekuje ubedljivu i istorisku pobedu u prvom krugu Aleksandra Vučića.

- Očekujem ubedljivu i istorijsku pobedu u prvom krugu Aleksandra Vučića. Takođe, očekujem da će građani glasati za rad, rezultate, odgovornost i predanost, ali i za konkretne planove i programe. Tako da očekujem da ćemo već od sutra ujutru 4. aprila nastaviti da radimo u korist naše zemlje i našeg naroda - rekla je Brnabić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track