VUČEVIĆ POSETIO ODBORE SNS U ZEMUNU I MOŠORINU: Ovo nisu izbori za mandat više, već odlučujemo da li želimo da Srbija ide napred
Foto: Kurir

VUČEVIĆ POSETIO ODBORE SNS U ZEMUNU I MOŠORINU: Ovo nisu izbori za mandat više, već odlučujemo da li želimo da Srbija ide napred

Izbori 2024 -

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je danas Opštinski odbor Zemun gde je razgovarao sa članstvom tog Opštinskog odbora.

Na početku sastanka sumirani su rezultati rada, a Vučević je naglasio da se puno radilo i dosta uradilo za Zemun, ali da se tu ne sme stati.

"Veliki izazovi su pred nama i tu smo da pobedimo ne zbog naše stranke nego zbog Srbije. Ovo nisu izbori za mandat više, nije u pitanju neka statistika, na ovim izborima odlučujemo da li ćemo se vratiti na period pre 2012. i uništiti sve što je do sada urađeno, ili želimo da Srbija ide napred. Zato vas molim da razgovarate sa ljudima, da dođete do svakog čoveka i objasnite da su ovo sudbonosni izbori. Izbori gde odlučujemo o budućnosti naše Srbije, o budućnosti naše dece, deci naše dece. I zato odavde u pobede, Zemun ne sme pasti, 17. decembra izbor je jasan, broj 1 - Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", poručio je predsednik SNS.

1 / 6 Foto: Kurir

Nakon sastanka u Zemunu, predsednik Vučević je obišao saborce u Mošorinu.

"Ovi izbori su sudbonosni ali suštinski vrlo jednostavni, sa jedne strane imate našu listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane' i sa druge strane sve druge liste, one koji su veliki evropejci, onda one koji će reći da mi nismo dovoljno dobri Srbi ili patriote i kojima neće biti problem da pred svetog Nikolu uđu u koaliciju sa onima koji kažu da je Kosovo nezavisno, koji kažu da Srbija treba da je u NATO paktu… I jedni i drugi imaju zajedničkog gazdu, Dragana Đilasa. Zato vas molim da uradite sve da naša pobeda 17. decembra bude čista, ne zbog matematike, ne zbog statistike, već zbog naše Srbije! 17. decembra izbor je jednostavan broj 1 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", rekao je Vučević i dodao:

"U pobede, za Srbiju, za Mošorin, za Titel, za naše potomke, a prvenstveno za našu decu! Živela Srbija!”

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

Hala u Smederevu dupke puna sat vremena pre početka predizbornog skupa SNS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track