SKUP SPS NA ZVEZDARI: Toma Fila: Žene su stub porodice i društva!
Foto: Foto: SPS

PREDIZBORNA KAMPANJA

SKUP SPS NA ZVEZDARI: Toma Fila: Žene su stub porodice i društva!

Izbori 2024 -

Na predizbornom skupu koalicije Socijlistička partija Srbije - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije okupljenim građanima na Zvezdari obratio se kandidat za gradonačelnika Beograda, advokat Toma Fila.

Toma Fila
foto: SPS

Toma Fila je istakao značaj žena u društvu i rekao da Socijalistička partija Srbije u svom programu to pitanje stavlja u vrh prioriteta.

- Posebno mesto u programu SPS zauzima položaj i uloga žena u našem društvu. Za nas socijaliste pitanje ravnopravnosti se nikada nije postavljalo, ono se za nas oduvek podrazumeva. Mi insistiramo da žene u našem društvu dobiju mnogo veću odgovornost jer su one organizovanije, doslednije, i odgovornije u poslovima koje obavljaju, a istovremeno daleko emotivnije i posvećenije u podizanju porodice - naglasio je Fila.

Toma Fila
foto: SPS

On je posebno istakao da će kao gradonačelnik Beograda podržati veću zastupljenost žena na mestima odlučivanja.

- Socijalistička partija Srbije je među prvima podržala izmene zakona o obaveznoj zastupljenosti žena u izvršnoj I zakonodavnoj vlasti, time se naročito ponosimo, i nastavićemo da afirmišemo poboljšanje položaja žena u svim sferama društva - zaključio je Fila.

Na predizbornom skupu na Zvezdari, građanima su se obratili i lider SPS Ivica Dačić i predsednik gradske organizacije SPS Beograd, Nikola Nikodijević, a prisustvovali su funkcioneri SPS-a Aleksandar Antić i Vanja Vukić, kandidati za narodne poslanike Nataša Bogunović i Uglješa Marković.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track