VRATILI SMO ŽIVOT I SIGURNOST SRBIJI: Selaković i Macura posetili Đorđeviće iz Obrenovca koji se bave grnčarijom 97 godina
Foto: SNS

VRATILI SMO ŽIVOT I SIGURNOST SRBIJI: Selaković i Macura posetili Đorđeviće iz Obrenovca koji se bave grnčarijom 97 godina

Izbori 2024 -

Кandidati sa liste „ALEКSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stene“ Nikola Selaković i Tatjana Macura posetili su porodicu Đorđević u Obrenovcu, koja se porodično bavi proizvodnjom grnčarije.

Tokom posete proizvodnji, kandidati su saznali da je ovo četvrta generacija u porodici koja se bavi ovim zanatom i da radionica postoji 97 godina. Selaković je istakao da je država Srbija danas ekonomski jaka i stabilna i da je u prilici da pomaže porodicama, preduzetnicima.

Aleksandar Vučić
foto: SNS

„Vratili smo život i sigurnost Srbiji. Srbija je danas na dobrom putu i, za razliku od prošlog vremena, 2012. godine, kada je stopa javnog duga bila 79%, danas je ona 51,4%. Zato je naša država danas ekonomski jaka i stabilna, i zato država može da pomaže i penzionere, trudnice, majke, decu, porodicu“, rekao je Selaković.

Selaković i Macura su istakli da narod odlučuje kakvu Srbiju želi, te da izbori nisu igra, da država nije igračka, a da je narod jedini koji odlučuje o budućnosti.

„Podržavam listu „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”, jer želim da budem deo tima koji će nastaviti sa realizacijom pozitivnih ideja koje porodice u Srbiji stavljaju na prvo mesto. Naša lista kandiduje ideje i viziju za još bolju budućnost Srbije. Za nastavak finansijske podrške porodici, majkama, preduzetnicama, deci, podržite listu „ALEКSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane“, rekla je Macura.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track