KRKOBABIĆ: Sedam stotina žena - adut PUPS na predstojećim izborima! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

KRKOBABIĆ: Sedam stotina žena - adut PUPS na predstojećim izborima! (FOTO)

Izbori 2024 -

„Ovo je jedinstven i do sada neviđen skup od čak sedam stotina žena na jednom mestu ovde u Obrenovcu. One su deo dobro poznate PUPS- ove Ženske mreže, naša uzdanica i temelj decembarskog triumfa liste br 1 Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane“, poručio je Milan Krkobabić lider Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije danas na veličanstvenom, u Srbiji do sada neviđenom predizbornom skupu u Obrenovcu.

Prisutnim damama, članicama Ženske mreže PUPS-a obratile su se predsednica Ženske mreže Mira Jovanović i predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda Ružica Belanović. Gospođa Belanović je pozvala Beograđanke, posebno one u penziji, ali i njihove ćerke i unuke da daju punu podršku PUPS-u i listi broj 1- Beograd ne sme da stane.

PUPS
foto: Privatna Arhiva

Potpredsednik PUPS- a i predsednik gradskog odbora prof. dr Vladimir Goati obrazložio je institute nove socijalne politike za koju će se PUPS zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom „Pravedna preraspodela narodnih para“, a to su pre svega novi instituti socijalne politike - socijalna garantovana penzija i 13. penzija.

PUPS
foto: Privatna Arhiva

U ime koalicionog partnera PUPS-a, Srpske Lige prisutnima se obratio predsednik Aleksandar Đurđev koji je istakao da Srbija i njena sela predstavljaju neraskidivo jedinstvo i da su srpska sela najvitalniji i najdragoceniji deo srpske države.

1 / 9 Foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track