MEMIĆ: U SVOM MINISTARSKOM MANDATU ISPUNIO SAM SVA OBEĆANJA DATA NARODU! U prepunoj dvorani Pendik održan predizborni skup SDP
Foto: Presserbia

Naselje Lug u Novom Pazaru

MEMIĆ: U SVOM MINISTARSKOM MANDATU ISPUNIO SAM SVA OBEĆANJA DATA NARODU! U prepunoj dvorani Pendik održan predizborni skup SDP

Izbori 2024 -

U prepunoj dvorani Pendik, Sandžačka demokratska partija (SDP) okupila je svoje članove i simpatizere iz naselja Lug u Novom Pazaru. Skup, koji je prvobitno planiran za oko 500 osoba, privukao je blizu hiljadu posetilaca, što ukazuje na rastuću podršku.

Na skupu su govorili brojni istaknuti članovi partije, uključujući kandidata za gradonačelnika Nihata Biševca, kandidata za narodnog poslanika dr Muamera Bačevca, kandidata za odbornika Huseina Memića, kao i predsednika SDP-a Nihata Hasanovića.

Husein Memić, ministar turizma i omladine, poznat i kao Lužanin, istakao je značaj bliskosti s građanima.

Husein Memić
Husein Memićfoto: MTO

- Svako naselje treba da ima funkcionera koji ne brine o funkciji, nego o običnom čoveku - rekao je Memić, ističući da je SDP uspešna jer se ne ograničava na političke ili porodične afilijacije.

On je naglasio da je u svom jednogodišnjem mandatu ispunio obećanja, uključujući izgradnju puteva, vodovodne i kanalizacione mreže, te planove za školu i sportsku dvoranu.

Predsednik SDP Nihat Hasanović govorio je o brojnim značajnim projektima realizovanim u Lugu. Poseban akcent stavio je na buduće planove, kao što su zamena toplane u centru Luga i rekonstrukcija Kragujevačke ulice.

Nihat Biševac, kandidat za gradonačelnika, naglasio je da je Novi Pazar jedno od najvećih gradilišta u zemlji, s 57 projekata vrednih preko 170 miliona evra.

- Mi smo među deset gradova u Srbiji, ali želimo da budemo među pet - rekao je Biševac.

Dr Muamer Bačevac, kandidat za narodnog poslanika, istakao je važnost glasanja za SDP na parlamentarnim i lokalnim izborima, naglašavajući da će veći broj glasova osigurati veća ulaganja u regiju.

On je takođe naglasio želju SDP-a za završetkom Kliničko-bolničkog centra u Novom Pazaru.

Skup je, međutim, bio privremeno prekinut zbog dojave o bombi u dvorani Pendik. Brzom intervencijom policije ustanovljeno je da je dojava bila lažna, nakon čega je skup nastavljen.

Kurir/Presserbia

Bonus video:

02:25

Srbija je dobila protokol o postupanju u školi sa učenicima obolelim od dijabetesa, što je velika pobeda Kurira, koji je pokrenuo ovu inicijativu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja