Radni kutak po tvojoj meri u kojem sa zadovoljstvom obavljate sve svoje radne zadatke – Moguće je!
Foto: Promo

Radni kutak po tvojoj meri u kojem sa zadovoljstvom obavljate sve svoje radne zadatke – Moguće je!

Forma Ideale -

Bez obzira na to da li samo trenutno radite od kuće ili tek ponekad obavljate poslovne zadatke iz svog doma, dobra strana je u tome što možete kreirati samo vašu „kancelariju“ i to po sopstvenom ukusu i željama. Dobro organizovan prostor utiče na vašu koncentraciju i produktivnost, pa je važno da vaš radni kutak bude prijatan za rad i da sa zadovoljstvom obavljate sve zadatke i ostvarujete zadate ciljeve.

Prvi korak prilikom kreiranja radnog prostora u domu jeste odabir odgovarajuće lokacije, a poželjno je da, ukoliko je to moguće, odaberete deo doma koji ima pristup dnevnom svetlu poput prostora ispod prozora ili pored balkonskih vrata. Ako ipak nemate pristup dnevnom svetlu, odlična alternativa je da se odlučite za sto u svetlom dezenu ili beloj boji kao što je kompjuter sto LEO, ali je veoma važno i da obezbedite neophodnu količinu veštačkog svetla.

Osnova radnog prostora bi trebalo da podrazumeva neutralne boje, nijanse sive ili bež, koje će mu pružiti harmoniju, međutim, uvek je dobro i malo se poigrati bojama, pa ukoliko ste ljubitelj intenzivnih nijansi, njih možete ubaciti u vidu detalja. Žuta boja će vas motivisati na rad, narandžasta će vam dati energiju, a plava će vas umiriti.

Forma Ideale
foto: Promo

Kompjuter sto ARHIMED, u kombinaciji dekora sivog hrasta i crnog drveta, pomoći će vam da dodatno uštedite prostor, budući da je baziran na savremenom dizajnu koji se zasniva na dobroj organizaciji malih prostora. Sastoji se od radne površine stola i podesivog elementa koji se može montirati pod uglom od 90 i 180 stepeni, tako da će poslužiti za sortiranje dokumenata i važnih stvari, jer poseduje tri praktične fioke i otvoreni deo sa policom.

Prostor se može iskoristiti i tako što ćete radni sto okrenuti prema zidu, što je uvek dobro rešenje za manje prostorije. Ukoliko ipak imate više prostora na raspolaganju, možete priuštiti sebi nešto komforniji radni kutak pozicioniranjem stola tako da vam leđa budu okrenuta ka zidu.

Za ljubitelje modernog stila, u ambijent će se savršeno uklopiti kompjuter sto ELAN, u kombinaciji sivog hrasta i belog lak dezena, koji poseduje i police u zatvorenom pregradnom delu, kao i fioke za odlaganje. Jedan od saveta je da ovaj sto kombinujete i sa dodatnim policama poput polica MAURO, BUKI ili komoda CHELSEA, jer ćete tako dobiti i na praktičnosti i komforu.

Forma Ideale
foto: Promo

Radni kutak podrazumeva i udobnu, ali modernu stolicu, tako da ćete, za kraj, izborom kancelarijske stolice NF-905 zadovoljiti oba kriterijuma.

Svaki radni zadatak uvek očekuje vašu maksimalnu pažnju i posvećenost, a s obzirom na to da okruženje i ambijent u velikoj meri utuču na vašu koncentraciju, vreme je da počnete da kreirate svoj radni kutak ili transformišete postojeći. Uz savete dizajnera enterijera Forma Ideale, ubacivanjem adekvatnih kancelarijskih elementa i vaš lični pečat, kao i malo mašte sa obe strane, kućna kancelarija će biti sređena baš po vašoj meri, a novi, dolazeći zadaci će se obavljati bez muke. Srećno!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track