ODRŽAN PRVI INKLUZIVNI EKOLOŠKI FESTIVAL ZA CELU POROODICU ČEP FEST: Sakupljeno je oko 500 kg čepova
Foto: Čep Fest

ODRŽAN PRVI INKLUZIVNI EKOLOŠKI FESTIVAL ZA CELU POROODICU ČEP FEST: Sakupljeno je oko 500 kg čepova

OSI Informator -

Mnogobrojni Beograđani posetili porodični festival u Beogradskom marketu na Dorćolu i donošenjem čepova i učešćem u interaktivnim radionicama podržali osobe sa invaliditetom i zaštitu životne sredine.

Čep fest 2019. okupio je preko 20 organizacija koje su svoje delatnosti predstavile kroz brojne edukativne, sportske, ekološke i aktivosti za decu. Podršku organizaciji je pružilo 40 volontera. Ovom prilikom sakupljeno je oko 500 kg čepova, a najvrednijim sakupljačima dodeljene su nagrade. Na bini se sve vreme održavao bogat muzičko scenski program. Najmlađim učesnicima je podeljeno 360 poklon paketića kao i zahvalnice za učešće u igrama. Na manifestaciji je dodeljeno jedno ortopedsko pomagalo-kolica, a na sajtu Udruženja Čep za hendikep u toku je otvoren konkurs za dodelu nove ture pomagala. Posebna atrakcija je bio bicikl koji presuje limenke a ovogodišnji Čep fest je posetio pevač Željko Samardzić koji je prijatno iznenadio posetioce deleći autograme i diskove.

foto: Čep Fest
foto: Čep Fest

Udruženje Čep za hendikep već sedmu godinu u saradnji sa brojnim kompanijama, školama, vrtićima i drugim institucijama, ambasadama i pojedincima uspešno realizuje filantropsko ekološku inicijativu prikupljanja čepova čijom se reciklažom nabavljaju ortopedska pomagala.

foto: Čep Fest

Foto: Čep fest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track