FINGIRAO: Đilas nije prodao Dajrekt mediju!
Foto: KURIR

Bez promene vlasnika

FINGIRAO: Đilas nije prodao Dajrekt mediju!

Politika -
Nije bilo nikakvog transfera ni novca ni vlasništva...samo je potpisan memorandum o razumevanju

BEOGRAD- Kompanija "Dajrekt medija" članica "Multikom grupe" čiiji je vlasnik Dragan Đilas, nije promenila vlasnika.... Iako je pre nekoliko dana objavljeno da je pomenuta firma prodata medijskoj grupi bugarskog biznismena Krasimira Gruergova, nikakav transfer nije obavljen.

Pred javnošću Dragan Đilas, nije više vlasnik marketinškog carstva koje posluje u celom regionu i spada u najjače firme u Srbiji..Do prodaje koja je najavljena uoči njegove smene s mesta gradonačelnika Beograda međutim uopšte nije ni došlo.

- Nije bilo nikakvog transfera niti novca niti vlasništva kada je Dajrekt medija u pitanju. Potpisan je samo memorandum o razumevanju i namerama, ali do prodaje nije došlo-kaže izvor bizak pomenutoj agencji.

Javni je podatak da Đilasova "zlatna koka" drži više od polovine tržišta oglašavanja, te da je poslovala s čistim profitom od 775.321.000 dinara, što je za 67,65 miliona više nego u 2011. godini. Poređenja radi jedan od većih lanaca domaćih trgovina ostvario je čist godišnji profit tek nešto veći od Đilasove Dajrekt medije.Upitan da objasni "prodaju" Dajrekt medije, Dragan Đilas je ponudio svoju priču.- "Dajrekt medija" je u postpuku prodaje. To je proces koji traje i ne može da se završi preko noći. Sav novac će stići u Srbiju i ovde ću platiti porez- tvrdi lider demokratske stranke, ako mu je verovati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track