Đilas: Svaki Beograđanin vidi gde je dug od 315 miliona evra
Foto: KURIR

Želi TV duel

Đilas: Svaki Beograđanin vidi gde je dug od 315 miliona evra

Politika -
Nudim gospodinu Vučiću da o tome i svim ostalim temama razgovaramo na bilo kojoj televiziji u bilo kom terminu koji on odabere, naveo je predsednik DS

BEOGRAD - Lider Demokratske stranke Dragan Đilas poručio je danas lideru SNS Aleksandru Vučiću da je uvek spreman da mu objasni kako da se reši zaduživanje i pozvao ga da u bilo kom terminu i televiziji razgovaraju o bilo kojoj temi."Povodom izjave Aleksandra Vučića da "pita genija Đilasa kako da se zaduživanje reši", poručujem mu da sam uvek spreman da mu objasnim kako", rekao je Đilas.

On je dodao da svaki Beograđanin vidi gde je "otišlo 315 miliona evra za koliko smo zadužili Beograd u pet godina, pitajući gde je otišlo četiri milijarde evra koliko se zadužila vlada Ivice Dačića.

"Nudim gospodinu Vučiću da o tome i svim ostalim temama koje pokreće kada nasuprot njega ne sedi niko iz opozicije, razgovaramo na bilo kojoj televiziji u bilo kom terminu koji on odabere" poručio je Đilas.

Vučić je ranije u intervjuu na TV Prva rekao da su dve milijarde evra uzete kada je preuzeta vlada kako bi se isplatile penzije i podvukao da je to urađeno zato što je bio takav fiskalni deficit i dramatično povećanje udela javnog duga u BDP .

"To su stvari koje ne možemo da rešimo do 2015, 2016.To ne može niko da reši. Recite mi tog genija koji to može da reši. Đilas? Tako kako je rešavao problem javnih preduzeća u Beogradu? Pa "zakukaće" cela Srbija kada za mesec dana budu poznati bilansi javnih preduzeća u Beogradu" rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track