Jovičić: Tajkuni se grdno prevarili, Vučić nije sam
Foto: Tanjug

Funkcioner SNS

Jovičić: Tajkuni se grdno prevarili, Vučić nije sam

Politika -
Uz njega je, pored 350.000 članova, i ogromna većina građana Srbije, kaže potpredsednik Izvršnog odbora stranke

BEOGRAD - Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić izjavio da Aleksandar Vučić nije sam u borbi protiv tajkunizacije i da je uz njega većina građana Srbije.

"Kurs Srpske napredne stranke oduvek bio kurs borbe protiv tajkunizacije, kriminalizacije i pljačkanja ove zemlje, kurs političke odgovornosti i želje da se građanima Srbije omogući normalan život i vrati dostojanstvo", naveo je Jovičić u pisanoj izjavi.

"Dolaskom na vlast i ličnim zalaganjem prvog potpredsednika vlade i lidera SNS Aleksandra Vučića, ove smernice su zaživele i Srbija je sad na putu da postane uređena država", kazao je on. Jovičić je naglasio da "tajkunsko-kriminalni lobiji, njihovi mediji i veze u politici, neće zaustaviti ovaj proces".

"Ako su mislili da je Aleksandar Vučić sam, grdno su se prevarili. Uz njega je, pored 350.000 članova, i ogromna većina građana Srbije. A ako 'tajkuni', 'odmetnici' i drugi ljudi iz senke žele da vode ovu zemlju, sve što treba je da se kandiduju i čuju sud građana na izborima", rekao je Jovičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track