GODIŠNJICA STRANKE: Vučić na konvenciji SNS u Nišu

5. godina od osnivanja Srpske napredne stranke

GODIŠNJICA STRANKE: Vučić na konvenciji SNS u Nišu

Politika -
Predsednik Gradskog odbora SNS Zoran Perišić je, najavljujući konvenciju, rekao da će se ona održati u Narodnom pozorištu sa početkom u 12 časova

NIŠ - Srpska napredna stranka održaće danas, povodom pet godina od osnivanja stranke, konvenciju u Nišu, kojoj će, kako je najavljeno, prisustvovati lider SNS Aleksandar Vučić.Predsednik Gradskog odbora SNS Zoran Perišić je, najavljujući konvenciju, rekao da će se ona održati u Narodnom pozorištu sa početkom u 12 časova, da će joj prisustvovati Vučić i potpredsednici stranke i drugi stranački funkcioneri i članovi.

"Nezapamćeno je interesovanje za konvenciju i da imamo pet puta veću salu Narodnog pozorišta bila bi ispunjena do podlednjeg mesta. Danas ćemo ponovo pokazati koliko cenimo i poštujemo to što radi Aleksandar Vučić i SNS", rekao je Perišić.Prema njegovim rečima, Srbija nema drugu opciju osim ove kojom je pošla, da SNS bude vodeća i najveća politička snaga u Srbiji. Prekjuče je istim povodom održana i svečana akademija SNS u Novom Sadu sa koje je Vučić poručio da je osnovni cilj te stranke pristojna, normalna i moderna Srbija i da SNS nikada neće odustati od tog cilja. Vučić je podsetio da su promene, modernizacija i napredak bile ideje sa kojima se pre pet godina krenulo u osnivanje te stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track