Vučić proglašen za počasnog građanina Leposavića!

Opštinari doneli odluku

Vučić proglašen za počasnog građanina Leposavića!

Politika -
Jablanović je na početku predizbornog skupa “Srpske” saopštio prisutnima da je Vučić proglašen za počasnog građanina Leposavića i da će mu ključevi grada biti uručeni prilikom prvog dolaska u to mesto

LEPOSAVIĆ - Kandidat Građanske inicijative "Srpska" za gradonačelnika Leposavića na lokalnim izborima Dragan Jablanović saopštio je da je privremeni opštinski organ doneo odluku da prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić bude proglašen počasnim građaninom Leposavića.

Jablanović je na početku predizbornog skupa “Srpske” saopštio prisutnima da je Vučić proglašen za počasnog građanina Leposavića i da će mu ključevi grada biti uručeni prilikom prvog dolaska u to mesto.

Jablanović je naglasio da će se to dogoditi pre održavanja lokalnih izbora na Kosovu 3. novembra.

Vučić je je u utorak otkazao za danas zakazanu posetu Leposaviću i Gračanici odbivši da prihvati uslovljavanje Prištine da u Pokrajinu ne može da otputuje sa ministrom zaduženim za Kosovo i Metohiju Aleksandrom Vulinom.

"Očekujem da ću do kraja kampanje moći da idem i na sever i na jug Kosova i Metohije sa ministrom Aleksandrom Vulinom i sa kim god želim", rekao je prvi potpredsednik vlade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track