PUN KO BROD: Čeda kupio jahtu od 100.000 evra!
Foto: Tviter

Za gazdu LDP nema krize

PUN KO BROD: Čeda kupio jahtu od 100.000 evra!

Politika -
Početkom godine Jovanović pazario luksuzno plovilo od bivših vlasnika firme „Marbo“, ali zbog kvara na letovanju odbio da ga plati!

BEOGRAD - Čedo, gde su slike s palube?Čedomir Jovanović, lider LDP, pazario je jahtu! Političar poznat po ljubavi prema luksuzu zaokružio je priču o holivudskom načinu života skupom igračkom, za koju je iskeširao oko 100.000 evra! Kako Kurir saznaje, Jovanović je početkom godine kupio jahtu dugu 13 metara, i to od bivših vlasnika firme „Marbo“ Andreja Jovanovića i Bojana Milovanovića, danas vlasnika firme „Deka inženjering“.Pokvarila se jahta- Jovanović je od njih dvojice kupio jahtu, odnosno uzeo ju je, a novac za nju trebalo je da im da kasnije. Tom jahtom je letos išao u Grčku i do Hvara. Međutim, dok je bio na letovanju na Hvaru, u avgustu, jahta se pokvarila, što je Jovanovića razbesnelo toliko da je Jovanoviću i Milovanoviću poručio da neće da im plati plovilo - kaže izvor Kurira.Ipak, dogovor su brzo postigli.- Čeda je spustio loptu i obećao da će im isplatiti dogovorenu cenu od oko 100.000 evra. Rekao im je da će novac da im uplati preko računa svoje firme „Agroposlovi“ - dodaje naš izvor iz Jovanovićevog okruženja i navodi da ne zna da li je do isplate došlo.Inače, Čedu su na Hvaru uslikali hrvatski mediji, a prema pisanju tamošnje štampe, Jovanović je na ovom prelepom ostrvu bio s porodicom, a najviše je uživao u ronjenju!Bez komentaraPortparol LDP nije odgovarao na pozive i poruke Kurira. Nismo uspeli da stupimo u kontakt s bivšim vlasnicima jahte - Jovanovićem i Milovanovićem, koji su poznati i po tome što se nikad ne pojavljuju i medijima.

Egzotična letovanja i zimovanjaJovanović svaki slobodan trenutak koristi da otputuje s porodicom. Mediji su više puta pisali o Čedinim putešestvijima od čije se cene „običnom“ čoveku zavrti u glavi. Jovanovićev bivši saradnik Goran Petrović otkrio je da lider LDP od novca koji sponzori daju za stranku ide na skupa putovanja, te da mu nije strano ni da u restoranu naruči bocu vina od 5.000-6.000 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track