Radomir Nikolić: Narod voli SNS zbog iskrenosti i poštenja
Foto: Marina Lopičić

Izbori u Leskovcu

Radomir Nikolić: Narod voli SNS zbog iskrenosti i poštenja

Politika -
Na skupu je govorio i visoki funkcioner SNS, glumac Tihomir Arsić, dok su njegove kolege iz Narodnog pozorišta u Leskovcu vodile program i recitovale.

LESKOVAC - Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Radomir Nikolić ocenio je danas da je ta stranka postigla veliku popularnost zbog iskrenosti i poštenja.

"Zbog toga što su građani Srbije u nama prepoznali ono što im je kod političara nedostajalo ovih dvadeset godina - iskrenost, poštenje, požrtvovanost, odgovornost", kazao je Nikolić na predizbornom mitingu u Leskovcu.

SNS je u centralnom gradskom parku održala miting pred predstojeće izbore u mesnim zajednicama, 24. novembra.

Obraćajući se kandidatima sa 139 izbornih lista, Nikolić je poručio da Leskovčani od njih ne očekuju posao, već rešavanje komunalnih problema. Lider leskovačkih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ocenio je da su izbori važni kako bi se proverio kredibilitet SNS.

"Na ovim izborima proverićemo poverenje birača, svoj kredibilitet i što je najvažnije, proverićemo podršku sugrađana za sve ono što smo činili i što želimo da činimo", istakao je Cvetanović, uz tvrdnju da SNS u Leskovcu ima 30.000 članova.

Na skupu je govorio i visoki funkcioner SNS, glumac Tihomir Arsić, dok su njegove kolege iz Narodnog pozorišta u Leskovcu vodile program i recitovale. Izborna lista leskovačkih naprednaka nosi ime lidera te stranke i prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track