Radovan Raka Radović novi član SNS

U stranci već tri meseca

Radovan Raka Radović novi član SNS

Politika -
Radović smatra da svojim iskustvom može da doprinese naprednjacima i tvrdi da su mnoge partije koje su ranije bile na vlasti propale jer je postojala unutarpartijska borba za položaj

TRSTENIK – Bivši predsednik opštine Trstenik i nekadašnji poslanik Savezne skupštine u dva saziva, Radovan Raka Radović priključio se Srpskoj naprednoj stranci. Radović kaže da je član SNS-a postao pre tri meseca kada je u Beogradu pred predsednikom partije Aleksandrom Vučićem potpisao pristupnicu.

„Odlučio sam se da se učlanim zato što poznajem Tomu (Nikolića), Vučića (Aleksandra) i Jorgovanku (Tabković) kao poštene i ljude koji nisu skloni lažima“, rekao je Radović posle sastanka naprednjaka u Trsteniku posvećenom istraživanju nikla. On dodaje da je postao deo partije i zbog politike koju ona vodi.

„Ovaj kurs koji oni sada vode, ja prihvatam i zato sam tu, ako se nešto promeni, ja odoh“, kaže Radović. Radović smatra da svojim iskustvom može da doprinese naprednjacima i tvrdi da su mnoge partije koje su ranije bile na vlasti propale jer je postojala unutarpartijska borba za položaj. „Nadam se da ova neće, a i ja sam tu da svojim iskustvom pomognem“ – naglašava bivši prredsednik opštine Trstenik.

Komentarišući trenutnu situaciju sa niklom u Trsteniku, Radović kaže da se „međunarodni ugovori moraju poštovati i da je sigurno da ministar Milan Bačević zna šta radi“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track