Najnovije vesti

ANTIĆ: Danas otkrivamo pozadinu napada na predsednika Nikolića!
Foto: Zorana Jevtić

Nova afera na pomolu

ANTIĆ: Danas otkrivamo pozadinu napada na predsednika Nikolića!

Politika
Biće obelodanjena ogromna afera u odnosu na koju će sve prethodne izgledati smešne, razmera sličnih aferi zbog koje je u Hrvatskoj uhapšen bivši premijer Ivo Sanader, kaže savetnik šefa države

BEOGRAD - Savetnik predsednika Srbije Oliver Antić izjavio je da iza napada na predsednika Tomislava Nikolića u medijima stoji strah pojedinaca od mogućeg procesuiranja.

Antić je najavio da će danas biti "otkrivena pozadina" tih napada. On je kazao da će na konferenciji za novinare biti "obelodanjena ogromna afera u odnosu na koju će sve prethodne izgledati smešne", razmera sličnih aferi zbog koje je u Hrvatskoj uhapšen bivši premijer Ivo Sanader.

"To će biti jedna jako dobra državna akcija pročišćavanja finansijskih temelja. Stigli su materijali iz kojih će se pokazati da iza napada na predsednika i njegov kabinet stoje najniže pobude", rekao je Antić.

Na pitanje novinara da prokomentariše tvrdnje bivšeg ministra finansija Mlađana Dinkića da je u aferu oko prodaje "Vršačkih vinograda" umešan predsednik Srbije, Antić je kazao da su "neke osobe same sebe prozvale" što se više "sužavao krug" oko njihovih dela. "Sve je bilo gotovo (u vezi "Vršačkih vinograda") pre nego što je Nikolić krenuo na put u Kinu. To nema veze s predsednikom uopšte", rekao je Antić i dodao da su Dinkićeve optužbe "apsolutna neistina".

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...