Najnovije vesti

Vučić: Pravićemo delove za Boing i Erbas!
Foto: KURIR

Prvi potpredsednik Vlade Srbije

Vučić: Pravićemo delove za Boing i Erbas!

Politika
Vučić je rekao i da su danas na sastanku sa šeikom Muhamedom bin Zajedom potpisana dva velika zajma - 100 miliona evra za navodnjavanje i 100 miliona za poljoprivednke

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić kaže da je partnerstvo sa Etihadom već posle dva meseca dalo dobre rezultate i da su danas dogovorena dva zajma, od po 100 milona evra - za navodnjavanje i poljoprivredu.

 

"Povećan je broj putnika za 13 odsto, ranije je gubitak bio oko 30 miliona evra, a sledeće godine neće biti gubitaka", rekao je Vučić.

 

Prema njegovim rečima, do marta ćemo imati svih deset aviona. On je takođe najavio do će do kraja juna biti izgrađena fabrika aviokomponenata u Pančevu, u saradnji s Mubadalom, za proizvodnju delova za Boing i Erbas

 

Vučić je rekao i da su danas na sastanku sa šeikom Muhamedom bin Zajedom potpisana dva velika zajma - 100 miliona evra za navodnjavanje i 100 miliona za poljoprivednke. Vicepremijer Vučić je naglasio da je problem što nema dovoljno dobrih projekata za te kredite.

 

"Mi bismo mogli večeras da povučemo sav novac, ali mi imamo projekte da povučemo 38 miliona novca za navodnjavanje", rekao je Vučić.

 

"Mi smo novac obezbedili, ali nemamo projekte, niko se ne bavi time", naglasio je Vučić i dodao da još ne postoji plan kako će biti uloženo 100 miliona evra za poljoprivredu.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...