SNS: Gebelsovski metodi DS, napadnute predstavlja kao napadače

Lokalni izbori

SNS: Gebelsovski metodi DS, napadnute predstavlja kao napadače

Politika -
Kompletan bogati vozni park kriminalnog režima Bojana Pajtića, odnosno pokrajinske administracije, sastavljen uglavnom od crnih "škoda superb" je danas u opštini Odžaci i to građani itekako mogu da primete, ističe SNS

NOVI SAD - Srpska napredna stranka (SNS) optužila je večeras Demokratsku stranku (DS) da se služi "gebelsovskim metodama" i da od žrtve pokušava da napravi nasilnike.

"DS napadnute i prebijene predstavlja kao napadače, a aktiviste SNS predstavlja kao batinaše", piše u saopštenju SNS.

SNS je ocenila da je "skandalozno" to što DS optužuje bilo koga za korišćenje službenih automobila, kada Odžaci "u dosadašnjoj istoriji na jednom mestu nisu videli veći broj limuzina".

"Kompletan bogati vozni park kriminalnog režima Bojana Pajtića, odnosno pokrajinske administracije, sastavljen uglavnom od crnih "škoda superb" je danas u opštini Odžaci i to građani itekako mogu da primete", piše u saopštenju.

DS je ranije danas optužio SNS da je u sva mesta opštine Odžaci u kojima se danas održavaju lokalni izbori, uputila svoje "batinaše" koji proveravaju da li građani glasaju za SNS.

"Pored službenih automobila javnih preduzeća iz Novog Sada, ulice Odžaka vrve od crnih automobila i džipova s registracijama iz cele Srbije. Po rečima policajaca koji su kontrolisali vozila na mestima gde je došlo do incidenata, registarske oznake tih vozila su lažne", piše u saopštenju DS.

Ta stranka je navela da je u štabu SNS viđen Zoran Milojević-Zelja, za kojeg se u saopštenju tvrdi da se protiv njega vodi postupak zbog napada i kidnapovanja aktivista DS u Vrbasu. DS je zatražila od nadležnih da uspostave red u Odžacima kako bi građani mogli da glasaju mirno i slobodno, a ne da tolerisanjem takvog ponašanja omoguće da se izborni proces obesmisli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track