Nikolić: Lista kandidata za šefa stranke za koji dan
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Uoči stranačkih izbora

Nikolić: Lista kandidata za šefa stranke za koji dan

Politika -
Dosad nijedan odbor nije podržao kandidaturu Vladimira Cvijana... Njemu nije cilj sama kandidatura za predsednika SNS, nego da bruka stranku, kaže predsednik IO SNS

BEOGRAD - Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Radomir Nikolić izjavio je danas da će za narednih nekoliko dana biti zaokružena priču o kandidatima za predsednika stranke, s obzirom na to da se približava rok, kada treba da se utvrdi lista.

Nikolić je dodao da očekuje u naredna dva-tri dana da se svi odbori izjasne o tome ko je kandidat i da do sada nijedan odbor nije podržao kandidaturu Vladimira Cvijana.

Nikolić je ocenio da samim tim što Vladimir Cvijan kritikuje ono što pozitivno percipira velika većina građana Srbije i svi članovi SNS "pokazuje svima koliko je neozbiljno ušao u čitavu priču" i da Cvijanu nije cilj sama kandidatura za predsednika SNS, nego da bruka stranku.

Oliver Antić otišao

Na pitanje da li je Oliver Antić ostao na funkciji savetnika predsednika Srbije, Nikolić je odgovorio da je Antić, ne samo podneo ostavku na funkcije, nego i napustio SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track