Živković pljuje Cecu, a ovako se družio sa Arkanom!
Foto: Www.nspm.rs.

Dosledno: Pomozimo "Zokiju bundi" da se izleči od amnezije

Živković pljuje Cecu, a ovako se družio sa Arkanom!

Politika -
Licemerje Zoranu Živkoviću se ne dopada što će Svetlana Ražnatović nastupati besplatno za doček u Beogradu, iako se srdačno pozdravljao i ćaskao sa njenim pokojnim suprugom

BEOGRAD - Dvoličnost.Lideru Nove stranke Zoranu Živkoviću izgleda da se sada ne dopada što će Svetlana Ceca Ražnatović nastupati besplatno i pevati za doček Nove godine ispred Skupštine Srbije u Beogradu. Živković je iz nepoznatog, verovatno samo njemu znanog razloga promenio mišljenje, budući da se svojevremeno srdačno pozdravljao sa pevačicinim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.Crno beli dokazO tome svedoči fotografija na kojoj se jasno vidi kako je Živković u društvu pokojnog premijera Zorana Đinđića u opuštenoj atmosferi, nasmejan i kako se, čini se, naglašeno ljubazno rukuje sa Ražnatovićem. Živković sada zamera članovima privremenog organa Beograda što su rešili da baš Svetlana Ražnatović, pevačica koja uprkos različitim muzičkim ukusima važi za najveću zvezdu na Balkanu, nastupa za doček, iako je ona prihvatila poziv i odlučila da koncert pokloni sugrađanima i da peva besplatno.Živković je, naime, na društvenoj mreži Tviter retvitovao (u prevodu podržao) navode jednog tviteraša.- Hoće li Ceca ispred Skupštine u pauzi sedeti na stiroporu? Vučić: „Ova vlada će mnogo više ulagati u kulturu.“ U to ime - Kursadžije na Voždovcu, Ceca ispred Skupštine... - napisano je u porukama koje je retvitovao Živković.Šta je tačno sporno u tome što Ceca peva, od Živkovića juče nismo uspeli da saznamo jer nije odgovarao na naše pozive i poruke. Inače, Živković u ovom stavu nije usamljen. I LDP i DS su prethodnih dana izražavali negodovanje zbog izbora izvođača. Nebojša Krstić, nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, imao je, međutim, zanimljive komentare na takve istupe stranke Čedomira Jovanovića i demokrata.Politička dvoličnost- Ovde nijedna stranka nema pojma šta bi s državom, a svaka zna kako treba da izgleda zabavni program.... A otkad to stranke mogu da određuju koji su pevači pogodni da nastupe, a koji nisu? To me podseća na one Kolarevićeve spiskove podobnih... U Srbiji u kojoj dominiraju ličnosti koje dominiraju, skandalizovati se Cecom je licemerno - uzvraćao je Krstić.Krstić je napisao i da bi „voleo mu neko objasni razliku između Cecinog i Čolinog koncerta“.

Krstić: Ovde nijedna stranka nema pojma šta bi s državom, a svaka zna kako treba da izgleda zabavni program
Krstić: Ovde nijedna stranka nema pojma šta bi s državom, a svaka zna kako treba da izgleda zabavni program

CinizamANĐELKOVIĆ: LIČNA FRUSTRACIJAAnalitičar Dragomir Anđelković kaže da je kritika Zorana Živkovića cinična i besmislena:- Živković je oličenje antivrednosti iz prošlosti, u vreme dok je on bio na vlasti, vršene su sporne privatizacije. I zaista je cinično da on zamera bilo šta. To je neka lična frustracija, pokušaj prikupljanja političkih poena, a i izbori na Voždovcu pokazali su da je njegova politika u domenu ličnih želja - rekao je Anđelković za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track