Ružić: Dobro sam razumeo i Vučića i Dačića
Foto: Nemanja Pančić

Ministar za evrointegracije o kritikama

Ružić: Dobro sam razumeo i Vučića i Dačića

Politika -
Što se tiče moje pozicije u vladi, svoj skroman doprinos dajem kao delić uspešnog mozaika koji sklapaju upravo njih dvojica, rekao je Ružić

BEOGRAD - Imam visok stepen razumevanja za sve ono što kažu Ivica Dačić ili Aleksandar Vučić, kaže ministar za evrointegracije Branko Ružić povodom verbalnog "klinča" u koji je upao sa prvim potpredsednikom vlade posle privođenja vlasnika Zekstre i predsednika FK Partizan Dragana Đurića.

"Što se tiče moje pozicije u vladi, svoj skroman doprinos dajem kao delić uspešnog mozaika koji sklapaju upravo njih dvojica", rekao je Ružić.

On praktično poziva da se spusti lopta.

"Prva međuvladina konferencija (Srbije i EU) je istorijski dan za Srbiju i spekulacije koje kolaju u medijima ne treba da budu u fokusu javnosti, bar ne danas i sutra.

Naravno, uvek postoje lični stavovi, nešto što je, valjda u demokratskom društvu prirodno. Ali ono što je najvažnije za građane, jer su nas oni poslali da budemo u ovoj vladi, jeste da radimo u njihovom interesu i na realizaciji proklamovanih ciljeva", rekao je Ružić, koji se nalazi u srpskoj delegaciji u Briselu.

Ružićevu izjavu da veruje da je Đurić nevin " ne zato što mu je prijatelj, već zato što ne sumnja da je sve što je radio, radio po zakonu" kritikovali su i Vučić, i Dačić, a spekulisalo se da bi zbog toga mogao i da ostane bez ministarskog mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track