SNS: Pregovori sa EU šansa za Srbiju i njene građane
Foto: Nemanja Pančić

Saopštenje naprednjaka

SNS: Pregovori sa EU šansa za Srbiju i njene građane

Politika -
Proces pregovora je, bez sumnje, poziv svim mladim ljudima u Srbiji da kroz školovanja, putovanja i komunikaciju s mladima iz drugih zemalja prepoznaju sve mogućnosti da istovremeno izgrade i sebe, ali i Srbiju kao modernu državu i društvo, naveo je Aleksandar Jovičić, potpredsednik IO SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas da je otvaranje pregovora sa Evropskom unijom šansa da se Srbija menja na bolje, ali da to ne zavisi samo od političara nego od svih građana.

U pisanoj izjavi medijima, potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić ocenio je da pristupni pregovori sa EU otvaraju nove mogućnosti, posebno za mlade, koji treba da budu glavni pokretači izgradnje moderne Srbije.

"Proces pregovora je, bez sumnje, poziv svim mladim ljudima u Srbiji da kroz školovanja, putovanja i komunikaciju s mladima iz drugih zemalja prepoznaju sve mogućnosti da istovremeno izgrade i sebe, ali i Srbiju kao modernu državu i društvo", zaključio je Jovičić. Srbija i Evropska unija su u utorak u Briselu održavanjem prve međuvladine konferencije zvanično počeli pregovore o članstvu Srbije u EU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track