OPŠTA BEŽANIJA: Odbornički klub DS u Rači istupio iz članstva
Foto: Fonet

Demokrate napustio odbor iz Šumadije

OPŠTA BEŽANIJA: Odbornički klub DS u Rači istupio iz članstva

Politika -
Taj odbornicki klub odluku je doneo sledeći primer člana predsedništva i poslanika Aleksandra Senića i apelovao na Borisa Tadića, koji je takođe istupio iz DS, da što pre donese odluku o učešću na predstojećim izborima i stvaranju nove Demokratske stranke

RAČA - Odbornički klub Demokratske stranke u Rači istupio je u subotu veče iz članstva DS, rekao je predsednik tog kluba Nenad Savković i naglasio da takva odluka nije uperena protiv DS već je u korist građana Srbije.

Savković je rekao da je taj odbornicki klub odluku doneo sledeći primer člana predsedništva i poslanika Aleksandra Senića i apelovao na Borisa Tadića, koji je takođe istupio iz DS, da što pre donese odluku o učešću na predstojećim izborima i stvaranju nove Demokratske stranke.

Formiranjem nove Demokratske stranke bila bi, kako je rekao, očuvana ideja DS zbog koje građani glasaju za nju.

"Naš čin nikako nije čin slabih, već jakih u želji da očuvamo našu snagu i da dalje ostvarujemo izborne rezultate kao do sada. Svako od nas je na prethodnim lokalnim izborima ostvario na svom biračkom mestu rezultat bolji od 40 odsto", rekao je Savković.

On je pozvao druge odbornike iz DS da istim činom doprinesu očuvanju izbornih ideja i misije DS.

Odbornički klub DS u Rači ima devet odbornika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track