Radikali predali izbornu listu

Vanredni izbori 16. marta

Radikali predali izbornu listu

Politika -
Na njihovoj listi su i predstavnici Obraza i SNP Naši, Mladen Obradović i Ivan Ivanović, dok je prvi na listi zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović

BEOGRAD - SRS predala je danas izbornu listu za parlamentarne izbore, izrazivši uverenje da će posle 16. marta imati svoje poslanike u Skupštini Srbije.

Na listi "Srpska radikalna stranka- dr Vojislav Šešelj" su i predstavnici Obraza i SNP Naši, Mladen Obradović i Ivan Ivanović, dok je prvi na listi zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović.

Posle predaje liste Republičkoj izbornoj komisiji, Šarović je izrazio uverenje da će njihovi kandidati ući u Skupštinu Srbije i predstavljati pravu opoziciju onima koji su u poslednjih 14 godina materijalno, ekonomski i moralno uništili i opljačkali zemlju. Šarović je rekao i da će se predizborna kampanja temeljiti na razgovoru sa narodom i da će radikali proći Srbiju "uzduž i popreko".

On je pozvao patriotski orjentisane gradjane da izadju na izbore i ukažu poverenje listi SRS, a ne onima zbog kojih su ostali bez posla, osiromašili... Uz funkcionere SRS Zorana Krasića i Natašu Jovanović predaji liste prisustvovali su i Obradović i Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track