MITING U ČAIRU: SNS kreće iz Niša na Dan zaljubljenih
Foto: Fonet

Skup 14. februara

MITING U ČAIRU: SNS kreće iz Niša na Dan zaljubljenih

Politika -
Gradonačelnik Perišić pozvao građane da se pridruže predizbornoj kampanji njegove stranke i najavio da nakon izbora očekuje benefit

NIŠ - Kampanju za predstojeće parlamentarne izbore, Srpska napredna stranka počeće iz niške hale “Čair”, velikim mitingom koji je planiran za 14. februar.

Prvi čovek Gradskog odbora SNS i aktuelni gradonačelnik Niša Zoran Perišić kaže da je to važna poruka koju je građanima Niša poslao predsednik SNS Aleksandar Vučić.

- Poruka da će se u narednom periodu naša stranka posebno posvetiti našim sugrađanima i da to Niš zaslužuje - rekao je Perišić. On je pozvao građane da se pridruže predizbornoj kampanji njegove stranke i najavio da nakon izbora očekuje benefit.- Očekujem benefit, a to su nova radna mesta. Benefit je bolji život građana Niša. Niš je prirodni ekonomski centar Srbije, zato Reforme treba da idu, reforme treba da budu brže. Ja mogu reći da za ovih 18 meseci nisam zadužio grad ni dinar - naglasio je Perišić.Reforme su nešto, kako je rekao predsednik Gradskog odbora SNS, što je obeležilo prethodnih godinu i po dana vlasti. Sa tim se, kako je rekao Perišić, neće stati, ni posle izbora.

Podsetimo, parlamentarni izbori u Srbiji zakazani su za 16. mart. A izborne liste, na kojima se nalaze i kandidati sa juga Srbije, za sada, predali su SNS i koalicija SPS-PUPS-JS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track