Bajatović: Ako i ne budem u vladi, biću u Srbijagasu
Foto: Fonet

Predizborna konvencija

Bajatović: Ako i ne budem u vladi, biću u Srbijagasu

Politika -
Vodićemo pozitivnu kampanju, ali, naravno, odgovorićemo i na sve napade. Verujem da će koalicija SPS-PUPS-JS ostvariti najbolji izborni rezultat od 2000. godine, rekao je potpredsednik SPS

NOVI SAD - Potpredsednik Socijalističke partije Srbije i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da će o restruktuiranju "Srbijagasa" odlučivati nova republička vlada, a da će on, i ukoliko ne bude u toj vladi biti u "Srbijagasu".

Bajatović je u Novom Sadu, pred predizbornu konvenciju koalicije okupljene oko SPS-a, na pitanje novinara šta će biti sa restrukturiranjem "Srbijagasa", rekao da je to dobro pitanje i da će o tome raspravljati nova vlada. Na pitanje šta će se desiti ukoliko on ne bude u toj novoj vladi, Bajatoviće je odgovorio: "Biću u "Srbijagasu".

Osvrćući se na situaciju u Skupštini autonomne pokrajine Vojvodine, Bajatović je rekao da je siguran da će "krajem septembra ili u oktobru biti raspisani vanredni pokrajinski izbori".

Govoreći o aktuelnoj predizbornoj kampanji, Bajatović je kazao da će koalicija na čijem čelu je SPS, voditi pozitivnu kampanju, propagirajući "sve one vrednosti po kojima je ta koalicija prepoznatljiva".

"Vodićemo pozitivnu kampanju, ali, naravno, odgovorićemo i na sve napade", istakao je Bajatović, naglasivši da veruje da će koalicija SPS-PUPS-JS ostvariti najbolji izborni rezultat od 2000. godine naovamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track