Đurić: Glasanje na KIM 16 marta, SNS očekuje pobedu
Foto: Marina Lopičić

Izbori 2014

Đurić: Glasanje na KIM 16 marta, SNS očekuje pobedu

Politika -
Glasanje na KiM biće održano uz podršku OEBS-a na način na koji se to činilo i do sada. Nema nikakvih promena u odnosnu na 2012. godinu, naveo je član predsedništva SNS

BEOGRAD - Srbi na Kosovu i Metohiji će glasati na izborima 16. marta za Skupštinu Srbije, a Srpska napredna stranka očekuje ubedljivu pobedu, izjavio je danas član predsedništva SNS Marko Đurić.

On je rekao da će glasanje na KiM biti održano uz podršku OEBS-a "na način na koji se to činilo i do sada" i da "nema nikakvih promena" u odnosnu na 2012. godinu.

"Postoji uspešni i razrađeni mehanizam, način na koji su izbori održani 2012. godine i očekujemo da sve bude u redu", rekao je Durić.

On je naveo i da SNS očekuje da i na KIM ostvari najbolji mogući rezultat i da bude prva i najveća stranka po podršci građana Srbije.

"Uvereni smo da će na svim biračkim mestima i na severu i na jugu biti tako", rekao je Đurić.

On je izrazio zadovljstvo pobedom člana SNS Gorana Rakića na jučerašnjim lokalnim izborima za gradonačelnika Kosovske Mitrovice.

"Veoma mi drago što je politika uzmicanja i sklapanja sporazuma koji se posle nepoštuju i koja je narušila ugled Srbije u svetu poslata u prošlost ", rekao je Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track