LDP u Jagodini: Jovanović stiže sa olimpijskom bakljom
Foto: Beta

Izbori 2014.

LDP u Jagodini: Jovanović stiže sa olimpijskom bakljom

Politika -
Predizborni miting biće održan 28. februara

JAGODINA - Članovi Liberalno demokratske partije (LDP) na čelu sa predsednikom Čedomirom Jovanovićem, doći će u Jagodinu, 28. februara na predizborni miting sa "olipijskom bakljom", izjavio je danas predsednik Gradskog odbora LDP Jagodine Milorad Jovanović.

Miting će biti održan u 11.30 u centru grada na Skveru omladine, dodao je Jovanović i istakao da Gradski odbor LDP u Jagodini "nema nikakve veze sa bakljom, baklja stiže iz centrale partije".

Dolazak LDP sa "olimpijskom bakljom" je aludiranje, na "inustrijsku olimpijsku baklju" koju je pre 12 dana u Industrijskoj zoni u Jagodini zapalio predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma.

On je baklju upalio, kako je rekao, "u čast šampiona Jagodine u dovođenju stranih investitora" i rekao da će baklja "goreti dok se u Jagodini ne zaposle svi koji hoće da rade".

Marković i Čedomir Jovanović su pre sedam dana imali oštre verbalne duele preko medija oko ubistva dopsinika "Večernjih novosti" iz Jagodine Milana Pantića 2001. godine čiji ubica još nije pronađen. Marković je Jovanovića pozvao na poligraf u MUP a zatim otišao sam, a Jovanović poručio Markoviću da ga "čeka policijska istraga".

U Policijskoj upravi u Jagodini rečeno je da za obezbeđenje skupa LDP ne pripremaju nikakve posebne mere, iako su svesni da Marković u ovom gradu ima veliki broj pristalica i da bi eventualno moglo doći do problema.

Nije isključeno da bi se neko od pristalica ili članova JS mogao otrgnuti kontroli i samoinicijativno izazvati eksces, ali je i to malo verovatno, ocenjuju u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track