Jovanović: Đilas, Tadić i Dačić su upropastili Srbiju!
Foto: Beta

Predsednik LDP kritikovao lidere DS, NDS i SPS

Jovanović: Đilas, Tadić i Dačić su upropastili Srbiju!

Politika -
"Oni koji su ovu zemlju upropastili, danas se ponovo kandiduju na izborima", istakao je lider LDP

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović kritikovao je Dačića, Tadića i Đilasa, ocenjujući da su oni upropastili Srbiju.

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je danas u Somboru da se na izborima kandiduju oni koji su Srbiju upropastili, kritikujući lidere SPS Ivicu Dačića, NDS Borisa Tadića i DS Dragana Đilasa.Jovanović je, kako se navodi u saopštenju LDP, rekao da je pred tom strankom veliki posao i da samo LDP može da izvede reforme i promene.

"Oni koji su ovu zemlju upropastili, danas se ponovo kandiduju na izborima. Oni koji su ovu zemlju vodili tako da nisu bili sposobni da nešto u njoj stvore i promene, a došli su na mesto na kom su do juče bili oni koji su uništavali, takođe se kandiduju na ovim izborima. Naspram svega toga stoji samo LDP", istakao je lider stranke.

On je optužio Tadića da je odgovoran što mladi nemaju posao, rekavši da je za vreme njegove vlade praktično duplirana stopa nezaposlenosti, sa 14 na 26 odsto, navodi LDP. Za Dačića je kazao da je "upropaštavao i upropaštava" zemlju već praktično četvrt veka.

"Jedina smo zemlja bez svoje fabike lekova, uništio je Galeniku, uništavao je i uništava privredu i banke, Univerzal, Agrobanka, te udare na bankarski sistem, na sigurnost svih banaka jedva smo izdržali, i jače i stabilnije države bi se ozbiljno pomučile da se iz tih bankarskih udaraca izvuku", naveo je Jovanović.

Govoreći o Đilasu, kazao je da ga ni Vojvodina ni Srbija ne interesuju, jer bi želeo da bude gradonačelnik Beograda ponovo, a prema lideru LDP, "sve ono na šta se poziva da je uradio, u međuvremenu je postalo afera".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track