Zoran Babić: Ovo je 5 uslova za buduće koalicione partnere SNS
Foto: Marina Lopičić

Izbori 2014.

Zoran Babić: Ovo je 5 uslova za buduće koalicione partnere SNS

Politika -
Politike koje su sprovodile vlade do 2012. godine su jele i ljude i radna mesta, a hranile tajkune i političare, poručio član Predsedništva SNS

BEOGRAD - Budući koalicioni partneri Srpske napredne stranke (SNS) treba da ispune pet uslova - prihvatanje politike SNS, snažnih reformi i izgradnje stabilnog društva, još jače borbe protiv korupcije i kriminala, ubrzanja u evropskim integracijama, posvećenosti poslu i jačanju investicionog ambijenta koji će zaposliti ljude u Srbiji, rekao je član predsedništva SNS, Zoran Babić.

Babić je na pitanje da li je Ivica Dačić "prokockao svoju šansu", rekao da će "budući premijer Aleksandar Vučić, izabran voljom građana a ne tajkuna, pokazati kakvog predsednika Vlade je Srbija dugo čekala i kakvog zaslužuje".

"Politike koje su sprovodile vlade do 2012. godine su jele i ljude i radna mesta, a hranile tajkune i političare. Reformske mere koje mi predlažemo zaposliće ljude, a pojesti tajkune i njihove političare", ocenio je Babić.

Babić je istakao da SNS u kampanji "promoviše politiku budućnosti, snažnijih reformi i izgradnju stabilnog evropskog društva".

"Ukoliko se neko ne zalaže za ove vrednosti i smatra da je to kritika, onda to više govori o njima nego o SNS. Jedini rivali koji žele da nas zaustave i vrate naše društvo nazad su tajkuni i tajkunski političari. SNS pravi koaliciju sa građanima Srbije", naglasio je Babić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track