LDP: Dačiću, ne brini o koaliciji, ideš u istoriju!

Liberali prozivaju lidera SPS

LDP: Dačiću, ne brini o koaliciji, ideš u istoriju!

Politika -
Građani Srbije su prozreli "licemernu i prevarantsku politiku" Ivice Dačića istkao je LDP u saopštenju dodajući da mu neće pomioći spotovi u kojima "navodno brani radnike, koje je njegova politika ostavila bez posla"

BEOGRAD - Liberalno demokratska partija poručila je lideru Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću da ne mora da brine o koalicionom partneru posele izbora 16. marta jer je "sigurno da će ga građani smeniti i poslati u političku istoriju".

Građani Srbije su prozreli "licemernu i prevarantsku politiku" Ivice Dačića istkao je LDP u saopštenju dodajući da mu neće pomioći spotovi u kojima "navodno brani radnike, koje je njegova politika ostavila bez posla".

"Kao što je 2008. prevario Vojislava Koštunicu, 2012. Borisa Tadića, ovog puta pokušava da prevari sve građane Srbije. Zato su ovo izbori na kojima se odlučuje o tome da li će se dozvoliti toj stranci i Dačiću da nastave da uništavaju Srbiju kao što su to činili u prethodnih skoro četvrt veka koliko su proveli na vlasti", ocenio je LDP.

Na predstojećim izborima, dodaje LDP, glasa se o tome da li treba sa političke scene da trajno odu oni koji su uništili "Galeniku", "Srbijagas", "Dunav osiguranje" i svako drugo javno preduzeće u kom su sedeli partijski kadrovi SPS.

"Umesto da građanima podnese račun za uništene fabrike, propale bolnice, razorene škole, 500 000 ljudi koji danas nemaju posao, dupliran javni dug samo u četiri godine njegove koalicije s Tadićem, to što je ponovo stvorio zemlju iz koje mladi žele da odu, Dačić priča o drugima da se ne bi govorilo o tome što je njegova stranka radila", navodi se u saopštenju.

Ta stranka je dodala da neće dozvoliti niti Daciću niti drugima "koji su pronašli nove stranke kako bi pobegli od onog što su bili" da prevare građane i još jednom dobiju priliku da upravljaju zemljom.

"Glas za LDP na ovim izborima je glas da vam se ne ponove Dačić, Tadić i slične političke pojave i da se nakon izbora ponovo ne desi isto što i nakon svakih izbora. Molimo Dačića samo da ne "srbuje" i ulazi u ovaj tenk kojim će navodno braniti Kosovo, jer gde god da su on i Milošević Srbe branili, oni su morali da na traktorskim prikolicama beže u Srbiju", poručio je LDP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track