BAJATOVIĆ SE JAVIO KURIRU: Dobro sam, možda se oženim!
Foto: Kurir

Naglo mu pozlilo

BAJATOVIĆ SE JAVIO KURIRU: Dobro sam, možda se oženim!

Politika -
Tačno je da sam imao pritisak 260/130. Posle detaljnih analiza lekara specijaliste utvrđeno je da sam imao predinfarktno stanje, rekao je potpredsednik SPS

Potpredsednik SPS i direktor „Srbijagasa“ Dušana Bajatović rekao je da da mu je naglo pozlilo tokom izborne noći u sedištu stranke u Novom Sadu, zbog čega je u noći između nedelje i ponedeljka hitno prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

"Tačno je da sam imao pritisak 260/130. Posle detaljnih analiza lekara specijaliste utvrđeno je da sam imao predinfarktno stanje. Iako su mi rekli da treba da se odmorim, ja sam ipak došao na posao i čitam Kurir. Svi me zovu da me pitaju kako sam. Dobro sam, a možda se i oženim jednom", rekao je Bajatović za Kurir i poslao nam fotografije.Podsetimo, Bajatović je ranije već objasnio da ima dugogodišnje probleme sa pritiskom.

Njegovi prijatelji i kolege tvrde da je došlo vreme da se smiri i oženi.- Njegov tip žene je visoka crnka. Njega je teško pratiti, ali nadam se da će naći srodnu dušu - kaže Nemanja Đorđević, kome je direktor „Srbijagasa“ bio stari svat na svadbi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track