ADVOKAT KLJAJEVIĆ: Od prodaje C marketa finansirana opozicija u Crnoj Gori!
Foto: Kurir

Radulovićev branilac tvrdi

ADVOKAT KLJAJEVIĆ: Od prodaje C marketa finansirana opozicija u Crnoj Gori!

Politika -
To je bila politička kriminalna aktivnost inicirana iz tadašnjeg drzavnog vrha Srbije, kazao Marko Kljajević

BEOGRAD - Zastupnik bivšeg direktora “C marketaSlobodana Radulovića advokat Marko Kljajević kaže da u vreme privatizacije “C marketa” tadašnja vlast novcem od privatizacije finansirala opoziciju u Crnoj Gori uoči referenduma o nezavisnosti. - To je bila politička kriminalna aktivnost inicirana iz tadašnjeg drzavnog vrha Srbije - kazao je Kljajević gostujući na TV Pink.

On tvrdi da je njegov klijent “žrtva montiranog procesa “zbog privatizacije “C marketa” u koju su bili umešani Miroslav Mišković, Milan Beko i vlada Vojislava Koštunice.

Bivši direktor “C marketa” Slobodan Radulović, koji je danas stigao u Beograd posle osmogodišnjeg bekstva, priveden je na saslušanje u Specijalni sud pošto su ga prethodno pregledali lekari u Specijalnoj zatvorskoj bolnici jer se nije osećao dobro.

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je da se Raduloviću odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i petogodišnje zatvorske kazne na koju je osuđen. Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević rekao je Tanjugu da je Tužilaštvo predložilo da ostane na snazi rešenje kojim je Raduloviću ranije određen pritvor zbog bekstva.

Radulović je saslušan povodom određivanja pritvora pred Krivičnim vanpretresnim većem Specijalnog suda i čeka se odluka tog veća. Tužilac je dodao da se Radulović danas izjasnio samo o pritvoru i nije se izjašnjavao o krivičnom delu i optužnici protiv njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track