Šapić: Bez Vučića ne bih uspeo!
Foto: Zorana Jevtić

Iskreno Predsednik Novog Beograda priznao

Šapić: Bez Vučića ne bih uspeo!

Politika -
Predsednik opštine Novi Beograd lično zahvalio Aleksandru Vučiću, koji im je pomogao u humanitarnoj akciji

BEOGRAD- ­ Ni SMS broj ne može bez pomoći Vučića!

Projekat novoosnovanog Humanitarnog fonda opštine Novi Beograd za pomoć obolelim i njegovog predsednika Aleksandra Šapića ne bi bio moguć da im u tome podršku nije pružio budući premijer i lider SNS Aleksandar Vučić.­

" Ponosni smo što smo uspeli da osnujemo Humanitarni fond za pomoć obolelim. Želim lično da se zahvalim Aleksandru Vučiću, bez čije pomoći ne bismo došli do jedinstvenog SMS broja, što nas čini prvom ovakvom organizacijom u oblasti humanitarnog rada u Srbiji. Trebaće nam još pomoći, tačnije, mnogim nesrećnim roditeljima, bolesnoj deci, osiromašenim udruženjima i ustanovama. Ovakva praksa do sada nije postojala i omogućiće korisnicima da dođu do potrebnih sredstava, a s druge strane omogućiti transparentnost kako bi onikoji daju pomoć u svakom trenutku znali sve o tome, naglasio je Šapić.

Direktorka fondacije je nekadašnja voditeljka Tatjana Vojtehovski, a podršku su pružili Minja Subota, Svetlana Kitić, manekenka Agneta Azirović i Aleksandra Grubin, direktorka Centra za socijalno preduzetništvo.

Podsetimo, i sam Vučić je pre nekoliko dana najavio da će država osnovati fond za pomoć teško oboleloj deci kojoj je neophodno lečenje u inostranstvu.­

" Ubuduće će država mnogo manje para davati za klubove Partizan i Zvezdu, a više u fond, rekao je Vučić.

Kako je poznato, do sada je pomoć oboleloj deci koja su morala da se leče u inostranstvu i za čijeoperacije je trebalo skupiti na stotine hiljada evra uglavnom skupljana preko medija, a u takvimhumanitarnim kampanjama učestvovao je i naš list.Ko je sve uključen u akciju: Tanja Vojtehovski, Minja Subota, Svetlana Kitić, Angeta Azirović, Aleksandra Grubin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track