Mihajlovićeva: Na funkcijama ostaju samo direktori koji su dobro radili
Foto: Nebojša Mandić

Nema više

Mihajlovićeva: Na funkcijama ostaju samo direktori koji su dobro radili

Politika -
Ne može premijer da pored sebe ima ljude koji nisu dovoljno energični da vode posao, niti ministar da ima direktore koji ne sprovode svoje poslove, jasna je ministarka

BEOGRAD - Ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će rezultati rada uticati na ostanak na funkcijama direktora preduzeća i ustanova koje su pod resorom tog ministarstva.

"U narednom periodu videćemo da li je nešto moglo da se uradi bolje, šta možemo i šta je prioritet. Ne može premijer da pored sebe ima ljude koji nisu dovoljno energični da vode posao, niti ministar da ima direktore koji ne sprovode svoje poslove", rekla je Mihajlović.

Ona je rekla da su u prethodnim periodu ljudi u tom resoru navikli da budu opušteni i dodala da je najveći pad zabeležen u građevinskoj industriji.

"Postoji potreba za 42.000 stanova za vojsku i policiju, razgovara se sa jednom od arapskih kompanija, kamatna stopa će biti niska i biće isplativo", rekla je Mihajlović i dodala da bi to trebalo da utiče na formiranje realnije cene stanova na tržištu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track