IMENOVANJE: Milosav Miličković državni sekretar u MUP
Foto: Beta

Vlada Srbije

IMENOVANJE: Milosav Miličković državni sekretar u MUP

Politika -
Biran je za narodnog poslanika i gradskog odbornika u više navrata, a bio je član skupštinskih obora za privredu, za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, kao i član više parlamentarnih delegacija

BEOGRAD - Vlada Srbije postavila je na jutrošnjoj sednici predsednika beogradske opštine Rakovica Milosava Miličkovića za državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Miličković je rođen 4. juna 1959. godine, a diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Dobitnik je niza priznanja i nagrada iz oblasti mašinstva, poput Prve nagrade Privredne komore za inovacije i tehnička unapređenja iz oblasti mašinstva, navedeno je na sajtu opštine Rakovica. Biran je za narodnog poslanika i gradskog odbornika u više navrata, a bio je član skupštinskih obora za privredu, za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, kao i član više parlamentarnih delegacija.

Izabran je za člana Predsedništva Srpske napredne stranke na Prvoj Izbornoj skupštini 2009. godine, a za potpredsednika Beogradskog odbora SNS 2011. godine.Predsednik je Opštinskog odbora SNS Rakovica od 2008. godine. Na konstitutivnoj sednici Skupštine Gradske opštine Rakovica, koja je održana 5. jula 2012. godine, Miličković je izabran za predsednika opštine ubedljivom većinom odbornika. Oženjen je i sa porodicom više od tri decenije živi u Rakovici, navedeno je na sajtu opštine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track