KRENULI NA CELU PORODICU: Vučićevog rođenog brata Andreja pratili sumnjivi tipovi!
Foto: Damir Dervišagić

Krenuli na celu porodicu

KRENULI NA CELU PORODICU: Vučićevog rođenog brata Andreja pratili sumnjivi tipovi!

Politika -
Muškarac od tridesetak godina, istetoviran i pun ožiljaka pratio je Andreja Vučića nekoliko dana

BEOGRAD - U istom periodu kad je montiran incident s premijerovim sinom Danilom, sumnjive osobe pratile su i Andreja, mlađeg brata premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Kako Kurir saznaje iz bezbednosnih struktura, Andrej je primetio da ga neko prati i nekoliko dana preživljavao je pravu dramu.- Osoba agresivnog izgleda (ima više od 30 godina, istetoviran je i pun ožiljaka) pratila je Andreja nekoliko dana. Jednom prilikom pratio ga je do kuće, u tamnom automobilu sa zatamnjenim staklima. Andrej je to primetio i pokušao je da ga uhvati, ali mu to nije pošlo za rukom.

Vučićev brat je ceo slučaj prijavio policiji, koja je u kratkom periodu uspela da ga pronađe - otkriva odlično obavešten izvor Kurira.Međutim, policija je proverom podataka došla do zaključka da osoba koja je pratila Andreja Vučića nema dosije, apsolutno nijednu prekršajnu saobraćajnu prijavu, a nije bio ni krivično gonjen.- Dešava se da ljudi za koje se opravdano sumnja da imaju kriminalni dosije na papiru nemaju ni prekršajnu prijavu, jer je neko namerno očistio njihov dosije kako bi radili prljave stvari za mafijaške delove policije - kaže izvor Kurira.Zvaničnu potvrdu ove informacije juče u MUP nismo uspeli da dobijemo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track