Goran Knežević: Bojan Pajtić mora da ode!
Foto: Dado Djilas

Ekonomija u pokrajini srozana

Goran Knežević: Bojan Pajtić mora da ode!

Politika -
Pokrajinska vlast izgubila svaki je legitimitet, a, izgleda, i svaki osećaj za realnost jer svojim potezima otežava iovako težak ekonomski položaj građana Vojvodine. Vreme je za promene i Pajtićeva vlast mora da ode i prepusti vođenje javnih poslova mnogo odgovornijima od sebe, naveo je potpredsenik SNS

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević izjavio je da je i u Vojvodini vreme za promene i da vlast Bojana Pajtića mora da ode, pre svega zbog rezultata u ekonomiji, koja je kako je ocenio u pokrajini “srozana” i istakao da je od lokomotive razvoja Srbije, Vojvodina postala njen poslednji vagon.U pokrajini je, kako je rekao, najveća nezaposlenost, plate su niže od republičkog proseka, gotovo polovina lokalnih samouprava se svrstava u nerazvijene ili delimično razvijene. I to s resursima koje Vojvodina ima, sve to „jeste katastrofa”.

"Pokrajinska vlast izgubila svaki je legitimitet, a, izgleda, i svaki osećaj za realnost jer svojim potezima otežava iovako težak ekonomski položaj građana Vojvodine. Vreme je za promene i Pajtićeva vlast mora da ode i prepusti vođenje javnih poslova mnogo odgovornijima od sebe", ocenio je Knežević.

(Fonet/Dnevnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja