General Momir Stojanović: Od Bebe Popovića me ništa ne čudi!
Foto: Dado Đilas

Šef odbora za bezbednost skupštine Srbije

General Momir Stojanović: Od Bebe Popovića me ništa ne čudi!

Politika -
Krajnje je neukusno da se bilo koja medijska kuća stavlja na stub srama bez dokaza, posebno list Kurir, koji ima ogroman tiraž i uticaj u Srbiji, kaže Momir Stojanović iz SNS

Niko nije iznenađen!

Posle brutalnog napada medijskog manipulatora Vladimira Bebe Popovića na Kurir, reagovao je i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti general Momir Stojanović, koji je i poslanik SNS.

On u izjavi za Kurir kaže da nema informacije da u Srbiji postoji bezbednosno-medijska mafija i upozorava da je ovo teška optužba i da, ukoliko ju je neko izrekao, onda za to mora da iznese i dokaze.Uobičajena praksa- Krajnje je neukusno da se bilo koja medijska kuća stavlja na stub srama bez dokaza. Posebno je neukusno da se u taj kontekst stavlja list Kurir, koji ima ogroman tiraž i uticaj u Srbiji. Takve optužbe su neprimerene jer bacaju ljagu i na ljude koji rade u ovoj kompaniji, ali i na njihove čitaoce. Ali od Bebe Popovića ne treba da nas iznenađuju ovakve izjave jer su one njemu svojstvene. Naravno, prisutna je praksa da neke informacije iz MUP cure do medija, što je nedopustivo i država mora to da zaustavi - kaže Stojanović za Kurir.Provera tvrdnjiStojanović, međutim, nije mogao da odgovori da li tužilaštvo u ovom slučaju treba Popovićeve navode da proveri po službenoj dužnosti.- Ako postoji prijava, onda moraju da reaguju i da Popović dostavi dokaze za takve tvrdnje - kaže Stojanović.

Stojanović: Takve optužbe su neprimerene jer bacaju ljagu i na ljude koji rade u ovoj kompaniji i njihove čitaoce
Stojanović: Takve optužbe su neprimerene jer bacaju ljagu i na ljude koji rade u ovoj kompaniji i njihove čitaoce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track