Aleksandar Vučić uputio telegram saučešća premijeru Bugarske!
Foto: KURIR

Katastrofalne poplave

Aleksandar Vučić uputio telegram saučešća premijeru Bugarske!

Politika -
Srbija je spremna da ponudi svu potrebnu pomoć u poplavama u Bugarskoj, kao i za uklanjanje posledica poplava i ponovne izgradnje zahvaćenih oblasti", istakao je Vučić

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom žrtava u nedavnim poplavama koje su pogodile istočnu Bugarsku, uputio telegram saučešća bugarskom premijeru Plamenu Orešarskom.

"Primite moje najdublje saučešće povodom gubitka života tokom nedavnih poplava, koje su zadesile Vašu zemlju, posle olujnih kiša u oblasti Varne. Zamolio bih Vas da prenesete naše izraze saosećanja sa porodicama i najbližima onih koji su nestali tokom ove prirodne katastrofe", navodi se u telegramu saučešća.

Vučić je, takođe, iskoristio priliku da još jednom zahvali Orešarskom i narodu Bugarske, za neprocenjivu pomoć pruženu tokom nedavne slične katastrofe koja se desila u Srbiji.

"Srbija je spremna da ponudi svu potrebnu pomoć u poplavama u Bugarskoj, kao i za uklanjanje posledica poplava i ponovne izgradnje zahvaćenih oblasti", istakao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track