Joksimović: SNS ne želi da postavlja stranačke ljude
Foto: Preent Screen

Predsedništvo stranke

Joksimović: SNS ne želi da postavlja stranačke ljude

Politika -
Priča o smenama u policiji je, što se SNS tiče, završena juče, izjavila potpredsednica stranke

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke Jadranka Joksimović izjavila je posle sednice Predsedništva SNS, da je priča o smenama u policiji, što se te stranke tiče, završena juče, da je država uradila svoj posao na osnovu jasnih argumenata i da SNS nije zainteresovana da postavlja stranačke ljude.

Joksimović je istakla da je država na osnovu jasnih argumenata i saznanja donela odluku i da smatra da je to dobar signal da država radi svoj posao u svakoj oblasti i da je to dobra poruka za građane.Ona je rekla da je sistem bezbednosti važan, poručila da se mora ući u reformu policije, a koja je i deo evropskih integracija i dodala je da je vreme da taj proces počne.

Kako je navela, policija jeste dobar servis građana, to se i pokazalo u prethodnom peiodu, a reforma ne znači da čitav sistem ne valja i da niko u policiji ne valja, već da sistem treba da radi i bude na usluzi građanima, bez obzira ko se na kojem mestu bude nalazio.

Ona je ponovila da se "reforma ne sprovodi da bi se postavljali partijski ljudi i istakla da sistem bezbednsoti mora i treba da pruži uverenje građanima da su im zagarantovana prava, da su oni i njihova deca sigurni na ulici, da su bezbedni..".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track