SEZONAC: Dušan Bajatović ode u građevince!
Foto: Kurir Štampano

Potpredsednik socijalista zasukao rukave

SEZONAC: Dušan Bajatović ode u građevince!

Politika -
Direktor „Srbijagasa“, „po kazni“ zbog prebrze vožnje, udarnički radio na kući svog prijatelja

BEOGRAD - Dušanu Bajatoviću, socijalisti i direktoru „Srbijagasa“, očigledno ljubav prija, pa je rešio da se pokaže na delu.

Tako je Bajatović zasukao rukave i pokazao da je pravi domaćin. On je pribegao pravim građevinskim radovima sa sve testerom u rukama, a sve je ovekovečeno na fotografijama. Prvi čovek „Srbijagasa“ kaže da kuća u izgradnji nije njegova, već od prijatelja, i da su ga drugari namerno kaznili i rešili da disciplinuju zbog pisanja Kurira.

- Pomagao sam prijatelju da postavi krov. To je kuća u mestu Sušek, kod Beočina. Ceo dan su se svi šalili da sam funkcioner osuđen na dobrotvorni rad zbog prebrze vožnje. Šalim se. Uvek sam tu da pomognem prijateljima, a domaćica je spremila i ručak. Ipak smo ceo dan fizikalisali - rekao je Bajatović, koji je pokazao zavidno znanje iz graditeljstva, te je testerisao, peo se na merdevine i postavljao crep.Podsetimo, Kurir je juče objavio da je Bajatović rešio da se skrasi jer je upoznao devojku koja ga je za kratko vreme očarala. Čak je i njegov otac Velimir poručio da bi najviše voleo kad bi se Dule skrasio.(S. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track