Premijer Srbije: Biće smenjen i Batnožić, ali i svi takvi
Foto: Beta

Vučić u Ubu

Premijer Srbije: Biće smenjen i Batnožić, ali i svi takvi

Politika -
Ne znam ko je taj čovek, ali pretpostavljam da posle izjave u kojoj je priznao da je zaposljavao partijske drugove neće biti to što je bio, naveo je Vučić

UB - Svi naprednjaci koji budu zapošljavali svoje rođake, partijske kolege i prijatelje u javnom sektoru biće smenjeni, a to će se u najskorije vreme desiti i direktoru Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Železnica Srbije Vladi Batnožiću, poručio je danas premijer Aleksandar Vučić.

"Ne znam ko je taj čovek, ali pretpostavljam da posle izjave u kojoj je priznao da je zaposljavao partijske drugove neće biti to što je bio. Znam neke ljude koji su zapošljavali u republičkim i pokrajinskim administracijama na hiljade svojih prijatelja i rođaka, partijskih kolega, a razlika između nas i njih je što mi takve ljude smenjujemo i pozivamo na odgovornost", poručio je premijer nakon obilaska petlje Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig.

Direktor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Železnica Srbije prethodnih je dana bio tema napisa u pojedinim medijima jer je zaposlio, kako je sam rekao, pedesetak svojih prijatelja i partijskih kolega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track