SNS: Nadležni da odgovore ko sprečava da se utvrdi Pajtićeva odgovornost

Saopštenje naprednjaka

SNS: Nadležni da odgovore ko sprečava da se utvrdi Pajtićeva odgovornost

Politika -
Pitamo nadležne državne organe kada će građanima konačno da se saopšti istina o tome koliko novca je pokrao Pajtić iz Metals banke, gde su nestale pare iz pokrajinskih robnih rezervi, i koje su mere preduzete povodom afere Fond za razvoj Vojvodine, navodi se u saopštenju

BEOGRAD - Srpska napredna stranka zahteva od nadležnih državnih organa da hitno, i bez daljeg odlaganja, odgovore na pitanje kako je Bojan Pajtić, šef vojvođanskog režima, opljačkao Vojvodinu, i ko je taj koji sprečava da se utvrdi njegova krivična odgovornost?

"Pitamo nadležne državne organe kada će građanima konačno da se saopšti istina o tome koliko novca je pokrao Pajtić iz Metals banke, gde su nestale pare iz pokrajinskih robnih rezervi, i koje su mere preduzete povodom afere Fond za razvoj Vojvodine? Pitamo i kada će nadležni državni organi obavestiti građane i reći istinu povodom pljački u NIS-u, koje je sprovodio Borislav Stefanović? Srpska napreda stranka pita sveznalice iz Demokratske stranke zašto za pet godina nisu bili u stanju da objave ugovor o Fiatu, zašto su građanima ostali dužni i nisu objavili ni ugovore sa Azerbejdžanom i Kinom…", navodi se u saopštenju.

"Demokratska stranka, koliko god saopštenja pisala, ne može da poništi činjenicu da na čelu svoje stranke, i u svojim redovima, ima kriminalce, a Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da odmah kažu istinu građanima", dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track